Skoventreprenør Troels Pedersen har siden 2004 opbygget en solid skovservicevirksomhed, der gennem årene har udført større såvel som mindre entrepriser inden for skovbruget i hele Jylland.

Erfaren og kvalitetsbevidst skoventreprenør

Med mere end 25 års erfaring inden for skovdrift er du med os som din professionelle samarbejdspartner garanteret en skovservice i højeste kvalitet. Hjertet i vores virksomhed ligger hos vore faste kunder, vi gennem årene har opbygget et professionelt og tæt samarbejde med, samt hos nye kunder, der søger en effektiv, kvalitetsbevidst og troværdig skoventreprenør.

Vi varetager alle opgaver med kundens ønsker og behov i fokus og udfører arbejde for en differentieret kundekreds. Vores primære kunder spreder sig fra skovfogeder og godsejere til større gårde og landbrug, men vi løser ofte også opgaver for private husejere, der skal have fældet et træ i haven.​

På samme måde har vi også varetaget større projekter for eksempelvis Skov- og Naturstyrelsen i forbindelse med naturpleje og rydninger.

Kontakt os for mere information

Vores mangeårige erfaring og høje ekspertise skinner igennem i vores arbejde, og vi stræber altid efter at levere et ordentligt stykke arbejde.
Du er mere end velkommen til at kontakte os på telefon 40 29 65 54 , hvis du ønsker yderligere oplysninger om vores skovservice.